maanantai 16. toukokuuta 2011

U U UA UA ~

Caramelldansen toimii soittoäänenä ~ Hehee rakastan katsoa Caramelldansenia erilaisina animeversioina (:: On Pokemonit, on Lucky Starit, on Gaara ja Rock Lee, on Full Metal Alchemist ja vaikka mitä...... Hehee ~


Unan pää on ikävä kyllä vieläkin irti, koska korjaaminen ei ollutkaan niin helppoa kuin olin kuvitellut. Pöh. Nyt pitäisi sahata taas kaulatappi, ja joudun käyttämään sitä pienempää tappia. Toivotaan että saan sen korjattua, en nimittäin usko että isä olisi kovin halukas ostamaan uutta obitsua, johan se yhden osti. Olen pihi enkä tahdo ostaa itse, kun kerta isäkin voi ostaa ^___^ Pakko vaan korjata se, pakko on, pakko on ! 


Tähän vielä pieni EDIT, uusi peruukki !


Osaisitko arvata, että nukke on malliltaan Ddalgi ja peruukki on Sfoglian (suoristettu) ? (:


Onhan nuo latvat vähän hamppuiset, mutta mitäpä pienistä !Muistakaa tekin leikkiä autoillanne ja liittyä blogin lukijoiksi !
Kiitos jos liityt, tai olet jo liittynyt.

9 kommenttia:

 1. Kiva postaus, -> lukijaks. :D Muuten mulla olisi muutama kysymys;
  1. Onko obitsun laittaminen hirveen vaikeeta? :o Ku munki Ddalgini (Mei nimeltään) tarttis obitsun mut toi kaulatappijuttu hirvittää. D: Sitähän pitää lyhentää ymss.
  2. Alatko lukemaan mun blogia? :) Valitettavasti siellä ei vielä ole nukkekuvia sillä kamera on aika kakka, mutta heti uuden kameran saapuessa niitä tulee. Myös Mein toinen ranne meni poikki, joten obistu todella olisi tarpeen.

  VastaaPoista
 2. 1. Olihan se jonkin verran haastavaa ;__; Vaihdoin obitsua ja eyechipsejä tosiaan kaksi tuntia, ja nyt se kaulatappi hajosi -> pitää laittaa uudestaan =/ Kannattaa hankkia ennen vaihtoa kunnon viila tai saha, sillä se tappi on tosi kovaa muovia.
  2. Voin alkaakin ::D Eikä se mitään haittaa, onhan tämä minunkin aika surkea ainakin vielä

  VastaaPoista
 3. Ja muuten minkä ikänen oot, ja selvisitkö siis obistun vaihdosta ilman apua? Ajattelin vaan kun ite olen viel aika nuori (koht 13v) että pitäiskö varata jotain apujoukkoja.

  VastaaPoista
 4. Ei muute uskois et toi on Sfoglian peruukki! :oo

  VastaaPoista
 5. Olen itse myös nuori, tarkkaa ikää en kerro. Kyllä siinä piti tunnin jälkeen kutsua kaksi kaveria apuun. Kannattaa sunkin (mikäli mahdollista) pyytää joku kaveri, joka on tehnyt hommaa ennenkin mukaan, ettei satu mitään. Itse rupesin aluksi hiomaan täysin väärää juttua =/

  VastaaPoista
 6. Kyllä se vaan on ::D Suoristettu, ja lettien avaamisen jälkeen pikkuisen laineilla.

  VastaaPoista
 7. Selvä, harmi ettei mulla oo yhtään kamua, joka ois obitsua ennen vaihtanut, tosin on muutama joilla on nukke matkalla kotiin/suunnitelmissa. :/

  VastaaPoista
 8. Okei =/ Youtubessa on videoita, siitä miten Obitsu vaihdetaan ja minä ainakin ottaisin silti jonku kaverin ns. "henkiseksi tueksi"

  VastaaPoista
 9. Joo, aattelin juuri pyytää yhen jolla on Pullip Aya tulossa Hongkongista. :) Jaja kone auki ja kaikki obitsunvaihtotutoriaalit messiin. ;DD

  VastaaPoista